Flammkuchen met brie en spek
Ingrediënten:
- 1 HERTA Pizzadeeg Dun & Rechthoekig
- 200g HERTA Gerookte Spekreepjes
- 200g zure room
- 1 rode ajuin
- 1 stuk Brie kaas
- Handvol verse oregano
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de rode ajuin in fijne ringen en de brie in plakjes. Hak de oregano fijn.
- Rol het HERTA Pizzadeeg samen met het bakpapier uit en schik op een bakplaat of rooster. Verdeel er de zure room over tot 2 cm van de rand en schik er de rode ajuin, HERTA Gerookte spekreepjes en plakjes brie over. Strooi er de oregano over. Besprenkel met een beetje olijfolie en kruid met peper en zout.
- Plaats in de oven voor 15 minuten tot het deeg krokant is en de kaas gesmolten.
Tip : U kunt ook een HERTA Bladerdeeg gebruiken ipv. een pizzadeeg.