Geitenkaas slaatje met mango en kip
Ingrediënten:
- 8 sneetjes HERTA Kip Natuur of aan’t Spit
- 4 geitenkaas rondjes met vel (+/- 100 gr per rondje)
- 500 g trostomaatjes
- 300 g gemengde salade
- 3 el pijnboompitjes
- 1 mango
- 4 el honing-mosterd dressing
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200°C met grillstand.
- Schik de trostomaten en de 4 geitenkaas rondjes in een ovenschaal bekleed met bakpapier. Strooi er de pijnboompitjes over en besprenkel het geheel met olijfolie en kruid met peper en zout. Plaats in de oven voor 6 minuten.
- Snijd de mango in fijne reepjes. Schik de gemengde salade op 4 borden, verdeel er de mango en HERTA Kip (2 sneetjes per persoon) over en werk af met de geroosterde tomaatjes, pijnboompitjes en geitenkaas.
- Serveer met de honing-mosterd dressing en geroosterd brood.