Aardappelsalade met boontjes en Spekreepjes

Ingrediënten:

  • 200g HERTA Spekreepjes

  • 500g krielaadappelen

  • 400g prinsessenboontjes

  • 1 bundeltje radijzen

  • 1 krop sla

  • 8 el. Griekse yoghurt

  • Olijfolie, tijm

Bereiding:

  • Halveer de krielaardappelen en kook ze 8 minuten in een pan gevuld met water. Verwijder de steeltjes van de prinsessenboontjes, voeg ze toe aan de krielaardappelen en laat nog 6à 7 minuten meekoken.

  • Giet het geheel af en spel onder koud water.

  • Bak de HERTA Spekreepjes

  • Maak ondertussen de dressing: men de Griekse yoghurt met een paar tijmblaadjes en 1 el. bakvocht van de spekreepjes. Breng op smaak met peper en zout.

  • Meng alles door elkaar in een grote kom. Scheur de slakrop in eetbare stukken, snijd de radijses klein en voeg dit toe aan je salade.